Кош за играчки от плат „Мони“2

“Здравейте, прекрасна Нели! 🙂 След като показах Кошчето “Емко” на свой приятел, той бе очарован и веднага пожела да поръча един кош за играчки от плат, за свое близко момченце. 🙂 Спомням си, че споменахте, че обикновено не правите едно и също нещо два пъти. И бих искала да Ви попитам до каква степен бихме могли да се доближим до модела “Емко” като цветове и тема, защото той пожела да бъде такъв, но с име Мони…?”

Вижте кошчето на Емко: Кош за играчки от плат „Емко“

Кош за играчки от плат „Мони“2 - Handmade Nel

Този кош е с размери 40*40*40 см. Направен е от памучни платове и два слоя вата, което позволява пране. Две по две страните са в различни цветови комбинации, за да създава разнообразие. 

Кош за играчки от плат „Мони“2 - Handmade Nel

Кошът е персонализиран – името Мони и апликациите са по желание на клиент. Елементите са изразяни на ръка от филц, и след това зашити на машина. 

Кош за играчки от плат „Мони“2 - Handmade Nel

Кошът разполага с две дръжки, които го правят чудесна чанта за обемни, но леки предмети. Вътрешната подплата е съобразена с цветовете на лицевата част. Ватата е зашита за платовете и няма да се разтегля при пране.

Кош за играчки от плат „Мони“2 - Handmade Nel

Ако този кош за играчки ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и платовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 95 лв. (с капак) или 85 лв. (без капак).

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply