Кош за играчки от плат „Емко“

“Здравейте, прекрасна Нели! 🙂 Възхитена съм от високото качество и таланта, който струи от направата на вашият кош за играчки от плат. Не мога да му се нарадвам колко е хубаво, оригинално и направено наистина с голям мерак, професионализъм и Любов! Щастлива съм, че имах възможността да се докосна до Вашите творения и със сигурност ще Ви препоръчвам горещо! Бъдете много здрава, имайте муза и вдъхновение всеки ден за красотата и любовта, които струят от Вас! ?”

Кош за играчки от плат „Емко“ - Handmade Nel

Този кош е с размери 40*40*40 см. Направен е от памучни платове и два слоя вата, което позволява пране. Две по две страните са в различни цветови комбинации, за да създава разнообразие. 

Кош за играчки от плат „Емко“ - Handmade Nel

Кошът е персонализиран – името Емко и апликациите са по желание на клиент. Елементите са изразяни на ръка от филц, и след това зашити на машина. 

Кош за играчки от плат „Емко“ - Handmade Nel

Кошът разполага с две дръжки, които го правят чудесна чанта за обемни, но леки предмети. Вътрешната подплата е съобразена с цветовете на лицевата част. Ватата е зашита за платовете и няма да се разтегля при пране.

Кош за играчки от плат „Емко“ - Handmade Nel

Ако този кош за играчки ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и платовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 95 лв. (с капак) или 85 лв. (без капак).

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply