Детски метър за стена с име “Биби”

“Здравей, скъпа Нели! :)))) Ти си вълшебна жена. Този детски метър за стена с име е уникален! Колекцията е повече от уникална. Всичко е абсолютно прекрасно. Възхищавам се от дъното на душата си и ти благодаря за старанието и креативността, която си вложила във всеки един детайл. Благодаря ти и за подаръка ми! Трогната съм!

П.П. Реших да споделя, майката на Биби ми изпрати нейна снимка от първия ѝ ден в детската градина. Приликата между истинската Биби и нарисуваната на детския метър за стена е поразителна…”

Детски метър за стена с име "Биби" - Handmade Nel

Размер: около 25*125 см. За този метър са използвани: тъмен деним, цветни памучни платове, филц и сатенени панделки. Тъмната основа помага да изпъкнат цветните платове. Използваните материали в този метър са: филц и памучни платове.
Темата за този детски метър е гора, за да пресъздаде идеята с дървото на Живота и изкачването по него на три сестри. В най-горната част е разположена най-голямата сестра.

Детски метър за стена с име "Биби" - Handmade Nel

С средната част ви се усмихва Биби. Тя е изобразена с рисунка, от текстилна боя, която е безвредна и топлинно фиксирана. Всяка буква от името на Биби е изработена от изрязан на ръка филц и зашит на машина. Името на Биби е закачено с копринена панделка като стълбица на голям розов пирон. Има допълнителна украса с цветя и пеперуди със сатенени панделки върху буквите. Цифрите на метъра са разположени в 2 нюянса на зелени листа.

Детски метър за стена с име "Биби" - Handmade Nel

В долната част на дървото на Живота е разположена и най-малката сестра – бебе Дара, която е пресъздадена с апликирана рисунка. Трева и гъбки от филц и памучен плат завършват приказката в долната част на метъра. 

Детски метър за стена с име "Биби" - Handmade Nel

Този метър е широк около 25 см, което го прави подходящ аксесоар за закачане на врата, комин, колона или друго място. Метърът е изработен от материали, които позволяват пране на ръка. И след това внимателно гладене през кърпа.

Детски метър за стена с име "Биби" - Handmade Nel

Ако този метър ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Темата и цветовете са по избор. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 70 лв.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply