Кош за играчки от плат “Теди”

Получих нашият кош за играчки от плат! Наистина е чудесен – цветовете са толкова ярки и весели, комбинацията е много добра, апликациите са страхотни – особено бухала и котето много ми харесаха! Като го отворих и Теди започна да го дърпа да го вземе – не можех да го отскубна от нея да го прибера в торбичката. Много ти благодаря за майсторското изпълнение! Ще следя с интерес сайта ти за други интересни неща :)”

Кош за играчки от плат "Теди" - Handmade Nel

Този кош е с размери 40*40*40 см. Направен е от памучни платове и два слоя вата, което позволява пране. Две по две страните са в различни цветови комбинации, за да създава разнообразие. 

Кош за играчки от плат "Теди" - Handmade Nel

Кошът е персонализиран – името Теди и апликациите са по желание на клиент. Елементите са изразяни на ръка от филц, и след това зашити на машина. 

Кош за играчки от плат "Теди" - Handmade Nel

Кошът разполага с две дръжки, които го правят чудесна чанта за обемни, но леки предмети. Вътрешната подплата е съобразена с цветовете на лицевата част. Ватата е зашита за платовете и няма да се разтегля при пране.

Кош за играчки от плат "Теди" - Handmade Nel

Ако този кош за играчки ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и платовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 95 лв. (с капак) или 85 лв. (без капак).

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply