Кош за играчки от плат “София”2

“Доверявам се изцяло на вашия вкус относно поръчката на кош за играчки от плат. Като цяло да не е натрапващо се. Колкото и самоотвержена баба да съм, искам да отива и на помещението, в което е креватчето. Когато ми гостува, отсяда в моя кабинет, а той е в масленозелено и резеда. А и у бебето трябва да се възпитава вкус…” 

Този кош е в комплект с Детско шалте “София”3

Кош за играчки от плат "София"2 - Handmade Nel

Този кош е с размери 40*40*40 см. Направен е от памучни платове и два слоя вата, което позволява пране. Две по две страните са в различни цветови комбинации, за да създава разнообразие. 

Кош за играчки от плат "София"2 - Handmade Nel

Кошът е персонализиран – името София и апликациите са по желание на клиент. Елементите са изразяни на ръка от филц, и след това зашити на машина. 

Кош за играчки от плат "София"2 - Handmade Nel

Кошът разполага с две дръжки, които го правят чудесна чанта за обемни, но леки предмети. Вътрешната подплата е съобразена с цветовете на лицевата част. Ватата е зашита за платовете и няма да се разтегля при пране.

Кош за играчки от плат "София"2 - Handmade Nel

Ако този кош за играчки ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и платовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 95 лв. (с капак) или 85 лв. (без капак).

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply