Кош за играчки от плат „Ивет“

“Здравейте, вчера взехме твоя кош за играчки от плат! Страхотен е! На живо е още по-хубав, цветовете са ярки и прекрасни! Родителите на Ивет също се влюбиха в него и поискаха ваши координати! Много Ви благодаря, работата Ви е уникална, радваша окото и сърцето! Продължавайте в същия дух да радвате малки и големи с вашите красоти! Благодаря и за подаръка за мен, ще си го ползвам с удоволствие! ?”

Кош за играчки от плат „Ивет“ - Handmade Nel

Този кош е с размери 40*40*40 см. Направен е от памучни платове и два слоя вата, което позволява пране. Две по две страните са в различни цветови комбинации, за да създава разнообразие. 

Кош за играчки от плат „Ивет“ - Handmade Nel

Кошът е персонализиран – името Ивет и апликациите са по желание на клиент. Елементите са изразяни на ръка от филц, и след това зашити на машина. 

Кош за играчки от плат „Ивет“ - Handmade Nel

Кошът разполага с две дръжки, които го правят чудесна чанта за обемни, но леки предмети. Вътрешната подплата е съобразена с цветовете на лицевата част. Ватата е зашита за платовете и няма да се разтегля при пране.

Кош за играчки от плат „Ивет“ - Handmade Nel

Ако този кош за играчки ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и платовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 95 лв. (с капак) или 85 лв. (без капак).

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply