Страхоядец от плат „Син Страшко“

Какво е страхоядец: това е текстилна играчка, изработена от меки платове, привлекателен външен вид и с цип на устата. Неговата задача е да изяжда страховете на малките. Това е иновативен начин децата да се справят с техните страхове чрез игра.

Страхоядец от плат "Син Страшко" - Handmade Nel

Как се ползва:

  1. Детето трябава да напише /нарисува страха си на листче хартия
  2. Да се постави в устата на Страхоядеца
  3. Да се затвори ципчето на Страхоядеца

Така той е изял техния страх и децата могат да се чустват по-спокойни. Понякога това няма да бъде достатъчно за решаване на по-голям проблем, но ще даде полезна насока за родителят какъв всъщност е проблемът.

Страхоядец от плат "Син Страшко" - Handmade Nel

За използването на тази терапевтична играчка понякога ще бъде необходима помощ и насърчаване от страна на родител как точно да се използва, кога е подходящо, както и помощ в написването. А също и в изваждането на листчетата.

Понякога детето би казало много повече на Страхоядеца, отколкото на възрастен. Това е още един инструмент в помощ на детето да се чувства спокойно и балансирано и да намери решение на своите притеснения.

Страхоядец от плат "Син Страшко" - Handmade Nel

Освен това Страхоядеца е мек и пухкав, изработен от приятни на допир тъкани и е чудесен приятел за гушкане. Играчката е изработена по немски метод. Тя не гарантира чудеса, и не замества съпътстваща терапия.

Размер: около 30х29 см. Материали: памучни платове, полар, трико, минки плат, черни копченца, пластмасов цип. Върху жълтото сърце има място за избродиране на името на детето.

Страхоядец от плат "Син Страшко" - Handmade Nel

Ако този Страхоядец ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 30 лв.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply