Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Морски”

“Здравейте, бих искаха да попитам за рисуваните калъфки за възглавници за влюбени. Само тези дизайни ли предлагате или правите по индивидуална поръчка? Страхотни са всички, но на мен ми трябва нещо малко по-различно от показаните в сайта Ви…”

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Морски” - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен бял памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Морски” - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна и качествена текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Морски” - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 70 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply