Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Годишнина на пътешественици”

“Здравейте, искам да поръчам рисувани калъфки за втзглавници за влюбени. Кума съм на една прекрасна двойка, която скоро ще празнува първата си годишнина от сватбата. Калъфките за възглавници са много красиви и мисля, че много ще им допаднат. Честно казано, нямам някаква идея за дизайн и бих се доверила изцяло на Вашите креативни идеи :)”

Калъфките са изработени от мек и качествен бял памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна и качествена текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Годишнина на пътешественици” - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 70 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply