Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Годеж в Сицилия”

“Бих искала да поръчам две рисувани калъфки за възглавници за влюбени, за двама младежи, пръстенът е даден. Той е капитан, морски, тя е юрист…
Благодаря за милите думи и за красотите, които създавате. Винаги при повод, първо за Вас се сещам, никак не си падам по тривиални подаръци. Здраве и на Вас и до писане!”

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Годеж в Сицилия" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Годеж в Сицилия" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Годеж в Сицилия" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 65 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply