Рисувана калъфка за възглавница „Снимащ пингвин“

„Здравейте! Бих искала да попитам дали е възможно да изработите рисувана калъфка за възглавница с пингвин, който кара сноуборд и снима? Ако фотоапаратът идва в повече, може да го няма. Подаръкът е за момче…“

Вижте също: Рисувана калъфка за възглавница „Скиорка пингвин“

Рисувана калъфка за възглавница „Снимащ пингвин“ - Handmade Nel

Калъфката е изработена от светло бежов, качествен памучен плат, тип Ранфорс. Направена е за стандартен размер възглавница 50*70 см. Цветът е по желание на клиент.

Рисувана калъфка за възглавница „Снимащ пингвин“ - Handmade Nel

Рисунката е правена на ръка с 2 слоя (качествена) текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса. С времето боята ще избледнява.

Рисувана калъфка за възглавница „Снимащ пингвин“ - Handmade Nel

Ако тази калъфка ви харесва, изпратете поръчка на [email protected]. Цветовете и картинките са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 30 лв. 

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply