Рисувана калъфка за възглавница “Шри Ланка”

“Нел, искам рисувана калъфка за възглавница за подарък. Аз не съм много по белите възглавници и си мислих за мен да са едната жълта, а другата синя, нали вече си имам в зелено. Аз няма да ги слагам една до друга, така че може за по-забавно да са в различни цветове.”

Вижте калъфката в зелено: Рисувана калъфка за възглавница „Йога“

Рисувана калъфка за възглавница "Шри Ланка" - Handmade Nel

Калъфката е изработена от тюркоазено син памучен плат, тип Ранфорс. Направена е за стандартен размер възглавница 50*70 см. 

Рисувана калъфка за възглавница "Шри Ланка" - Handmade Nel

Рисунката е правена на ръка с 2 слоя (качествена) текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса. С времето боята ще избледнява.

Рисувана калъфка за възглавница "Шри Ланка" - Handmade Nel

Ако тази калъфка ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и картинките са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 35 лв. 

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply