Рисувана калъфка за възглавница „Пингвин Ава“

“Здравейте, имаме рисувани калъфки за възглавници за децата ни, изработени от вас. Сега имаме още едно детенце – Ава и ни се иска и за нея да ни изработите една калъфка, отново с пингвинче.”

Рисувана калъфка за възглавница „Пингвин Ава“ - Handmade Nel

Калъфката е изработена от светло розов, качествен памучен плат, тип Ранфорс. Направена е за стандартен размер възглавница 50*70 см. Цветът и темата са по желание на клиент.

Рисувана калъфка за възглавница „Пингвин Ава“ - Handmade Nel

Рисунката е правена на ръка с 2 слоя (качествена) текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса. С времето боята бавно ще избледнява.

Рисувана калъфка за възглавница „Пингвин Ава“ - Handmade Nel

Ако тази калъфка ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и картинките са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 35 лв. 

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply