Рисувана калъфка за възглавница „Пингвини“

„Здравейте! Цялата идея е, че момчето, за когото е тази рисувана калъфка за възглавница, много обича пингвини и една вечер на шега ми обясни, че някой ден иска да отиде да живее с три пингвини в някоя далечна студена страна и с тяхна помощ да открие лекарство за някоя нечувана болест. Подаръкът е шеговит – не знам дали това, което си представям, е осъществимо – просто искам да има пингвини и да докосна нарцисиста в него.“

Рисувана калъфка за възглавница "Пингвини" - Handmade Nel

Калъфката е изработена от светло син памучен плат, тип Ранфорс. Направена е за стандартен размер възглавница 50*70 см. 

Рисувана калъфка за възглавница "Пингвини" - Handmade Nel

Рисунката е правена на ръка с 2 слоя (качествена) текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса. С времето боята ще избледнява.

Рисувана калъфка за възглавница "Пингвини" - Handmade Nel

Ако тази калъфка ви харесва, изпратете поръчка на [email protected]. Цветовете и картинките са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 30 лв. 

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply