Рисувана калъфка за възглавница “Куба”

“Здравейте, Нели! Тази рисувана калъфка за възглавница е наистина разкошна! Понеже много ми хареса, може ли да поръчам още една – абсолютно същата, но вместо жена, да бъде мъж? Tой самият иска да живее в Куба… иначе идеята ми е, когато си ляга на тази калъфка да забравя за работа, грижи и да се пренася на един кубински плаж с книжка, затова е и au revoir надписът (довиждане на всичко отвъд плажа). Като цяло да лъха на спокойствие, морски бриз и кубинско лято.”

Рисувана калъфка за възглавница "Куба" - Handmade Nel

Калъфката е изработена от светло сив, качествен памучен плат, тип Ранфорс. Направена е за стандартен размер възглавница 50*70 см. 

Рисувана калъфка за възглавница "Куба" - Handmade Nel

Рисунката е правена на ръка с 2 слоя (качествена) текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса. С времето боята ще избледнява.

Рисувана калъфка за възглавница "Куба" - Handmade Nel

Ако тази калъфка ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и картинките са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 35 лв. 

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply