През ключалката 2015

През тази 2015 година ще ви показвам избрани моменти от моята работа, моя свят и нещата, до които се докосвам. 

= И последните за тази година поръчки са изпълнени и пратени към своите нови домове! ☆☆☆
Искам специално да БЛАГОДАРЯ на всички вас, които ми се доверихте (някои по няколко пъти), точно аз да изработя подарък за вашите любими хора. Благодаря за доверието през тази година аз да участвам във вашата изненада и за това, че споделихте с мен след това емоцията, която сте (сме) предизвикали. Аз съм истински богат човек, защото работя това, което харесвам, и защото успявам да радвам толкова много хора с толкова различни неща, които сърцето и ръцете ми творят за вас. Юпииии :))) За мен започва заслужена почивка като джудже на Дядо Коледа и Г-н Нова Година :))) Очаквайте ме на линия следващата седмица, когато новата седмица и година започва :)))

= Ден с фея 🙂

= Е как да не обичам работата си? ♥

= За някои идеи трябват само хартия, молив и гума. Нарисувайте си прекрасна събота, приятели! 

= Щастлив миньонски петък от мен 🙂 <3

= Казват, че е щастие да работиш това, което обичаш. Аз ще добавя, че щастието се увеличава стократно, когато често получаваш пожелания като това:
Здравей, Благодаря за пожеланията! Аз искам да върна пък с пожелание да продължаваш да твориш, влагайки частица от себе си, в това което правиш! Да не спираш да радваш хората и това да “рефлектира” върху теб, защото всяка вложена емоция и положителни чувства се връщат! Желая едно слънчево и усмихнато лято! Мина

= Кой харесва котки?

= Галина Златанова отново ни изненада с най-любимите н(М)и сладки :))) Хиляди благодарности от мен и моята ‪#‎Singer‬ 

= Казах ви, че моите нещица са истински късметлии. Тези калъфки за възглавници се радват на истински дом и уют :)))

= Крилете на пеперудите са 2 двойки с размах от 55 mm до 30 cm, покрити с различно оцветени люспи. Развитието е с пълна метаморфоза, т.е. пеперудите минават през четири етапа по време на своето развитие:
* яйце; 
* ларва, известна още като гъсеница; 
* какавида; 
* възрастна пеперуда

= Имам късмета и щастието да работя, това което ми харесва. Но това се увеличава стократно, когато видя реакция или чета вашите съобщение за нещицата ми. Огромни благодарности и тук на Галина Златанова, която вчера ме изненада, усмихна и разчувства. Благодаря за доверието, за подаръците и хубавите думи! Уникално е усещането да знам, че ви радвам :)))

= Понякога щастието е просто това!… Добро утро и прекрасни почивни дни :)))

= Добро утро, нарисувайте си хубав ден :)))

= Първата тиха книга за дете вече е факт при мен! Очаквайте скоро снимки и повече информация :)))

= Нежно начало за свеж нов ден…

= Трудът е песен, когато си на правилното място по правилното време! Бъдете там, където трябва, трудете се с усмивка и дарявайте света с повече красота! 

= Прекрасна нова седмица! :)))

= Правете всяко нещо с цел, и нека тази цел бъде щастието!

= Всяка пролет със своите пчелички…

= Каква чудесна изненада в Instagram. Профилът на Миньоните да хареса снимка с калъфче Миньон, което бях правила преди време :)))

= Знаете ли какво е това? ЩАСТИЕ!!!

= Колко обичам тези шалтенца! А колко много работа се крие в тях. Хубавите платове се намират трудно и се оказват тежки, защото е хубаво да има повече от тях в наличност. Изписвам толкова много думи, докато се намери правилната формула за съчетаване на цветовете и желанието на клиента… Обичам моментите, в които кроя парченцата плат и ги подреждам. Нямам търпение да ги зашия, да добавя пухкава вата и всичко да е готово, за да завие някое малко детенце. Цветовете греят, защото отвътре ми грее докато ги правя :)))

= Чудесни нови платове, които нямам търпение да превърна в пухкави детски шалтета и кошове за играчки :)))

= Преди да отпътуват към своето приключение “нещата” си говорят какво ли е по големия свят…

= Благодаря за всички мейли и съобщения, които ми изпращате относно калъфките и изненадата, която сте направили на своите половинки за Свети Валентин. Много съм щастлива за всяка една приятна емоция, която тези рисувани човечета са предизвикали у вас. Отново благодаря, че ми се доверихте да направя вашият незабравим подарък за тази година. Пожелавам на всички ви да сте здрави, много влюбени и щастливи. Ползвайте си калъфките с радост и сладки сънища :)))

= Здравейте, приятели! Колкото и да искам да зарадвам много от вас с персонализирани калъфки за Свети Валентин, вече място не остана, както се казва, и затова не приемам повече поръчки за изработка на такива. Ако все пак решите да зарадвате половинката си ми пишете след като отпразнувате и Трифон Зарезан :)))

= Ако щете вярвайте, но това е истинско съкровище :)))

= Нова седмица, нов проект :)))

= Една Мини Маус винаги е добра идея :)))

= “Нещото” пътува към морето! Да му пожелаем лек път и добра малка стопанка :)))

= Много искам кола! Дали да не си ушия една?!

= Ако ви липсва слънце – можете да си ушиете едно :)))

= Навън си е студено и ако видите пингвини, да знаете че съм ги изгладила първо :)))

= Тези сладури ви пожелават вълшебен ден :)))

= В студен ден като днешния не ми остава друго освен да шия нещо топло :)))

= Работата може да носи удоволствие и наслада! Това се случва при мен :))) Сладък следобед, аз съм на морска тематика вече :)))

Leave a Reply