Органайзер за детско легло „Софи“

„Здравей, дали ще може да се изработи един органайзер за детско легло до неделя, тъй като съм на погача? Съжалявам за късното запитване, но дълго време се чудех какъв подарък да взема и вчера една приятелка ми каза за теб и колко и доволна от коша за играчки. Благодаря ти и хубав ден!“

Органайзер за детско легло "Софи" - Handmade Nel

Размери: ширина: 60 см, височина: 45 см. Органайзерът е изработен от качествени цветни памучни платове и вата. Може да се пере в пералня и да се глади, след това, с много пара и без натиск. Името е изписано от изрязани на ръка букви от филц и зашити на машина.

Органайзер за детско легло "Софи" - Handmade Nel

Органайзерът се закопчава с 4 ленти, с иличета и копчета. Това позволява местене и разполагане в желана страна върху дървената решетка на леглото. Има два реда джобове, които да побират повече неща от първа необходимост. За удобство и практичност джобовете имат допълнително разширение, за побиране на обемни, но леки неща. 

Органайзер за детско легло "Софи" - Handmade Nel

Ако този бебешки органайзер ви харесва, изпратете поръчка на [email protected]. Платовете и цветовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 50 лв.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply