Органайзер за детско легло „Дара“

„Отново имам нужда от твоите магически способности. На мое приятелско семейство им се роди трето бебче, момиченце, предшествано от две каки. Много ми се иска да им подаря няколко от твоите вълшебства. Много ми се иска трите неща да са в подобни цветове и да изглеждат като от една „колекция“.
За Дара се оставям изцяло в твоите ръце. Както го направиш и както ти дойде отвътре. Само нека да е много цветно. Да не преобладава един определен цвят, а да има от всички, защото не знам какъв е цвета на стаята на бебето. И да има деним, за да се връзва с останалите предмети от колекцията ти.“

Другите продукти от колекцията на Кристъл са:
– Метър за дете „Биби“
– Калъф за книга от плат „Спортистка

Органайзер за детско легло "Дара" - Handmade Nel

Размери: ширина: 60 см, височина: 45 см. Органайзерът е изработен от качествени цветни памучни платове и вата. Може да се пере в пералня и да се глади, след това, с много пара и без натиск. Името е изписано от изрязани на ръка букви от филц и зашити на машина. На долния ред има апликация с рисунка на бебе. Рисунката е правена на ръка с безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. 

Органайзер за детско легло "Дара" - Handmade Nel

Органайзерът се закопчава с 4 ленти, с иличета и копчета. Това позволява местене и разполагане в желана страна върху дървената решетка на леглото. Има два реда джобове, които да побират повече неща от първа необходимост. За удобство и практичност джобовете имат допълнително разширение, за побиране на обемни, но леки неща. 

Органайзер за детско легло "Дара" - Handmade Nel

Ако този бебешки органайзер ви харесва, изпратете поръчка на [email protected]. Платовете и цветовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 50 лв.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply