Детски метър за стена с име „Велислава“

„Велислава стана на 1 годинка и ще ми трябва подарък, решила съм да й подаря един детски метър за стена с име.“

Метър за дете "Велислава" - Handmade Nel

Размер: около 25*125 см. За този метър са използвани: лилав памучен плат, цветни памучни платове, филц и сатенени панделки. По желание на клиент, основата е светло лилава. В горната част над името има апликация на корона свързана с темата за принцеси. 

Метър за дете "Велислава" - Handmade Nel

Цифрите на метъра са нарисувани с безопасна текстилна боя върху бледо розови и жълти кръгчета, изработени от памучен плат. За повече царственост е използван специален шрифт. Буквите са изработени от филц, изразани на ръка и зашити на машина. В долната част на метъра има апликация от дворец и принцеса, изработени от филц. 

Метър за дете "Велислава" - Handmade Nel

Метърът е изработен от материали, които позволяват пране на ръка. И след това внимателно гладене през кърпа. Този метър е широк около 25 см, което го прави подходящ аксесоар за закачане на врата, комин, колона или друго място. Към буквите има зашити дървени копчета със формата на пеперуди.

Метър за дете "Велислава" - Handmade Nel

За повече закачливост на буквите има декорация от цветни сатенени панделки. Тревата на царството е изработена от пачуърк памучни парчета плат. Има две дървени копчета във формата на цветенца. 

Метър за дете "Велислава" - Handmade Nel

Ако този метър ви харесва, изпратете поръчка на [email protected] Темата и цветовете са по избор. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 65 лв.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply