Кош за играчки от плат “Яна”

“Здравейте! Бих искала да поръчам от един от Вашите красиви кош за играчки от плат. Детенцето се казва Яна. Ако има възможност да присъстват повече земни пастелни тонове би било чудесно. Също така някоя и друга лисичка. Казвам тези неща, защото преди време бях поръчвала от Вас такъв кош и помня, че имаше възможност да се изберат преобладаващи цветове и някаква тема…”

Кош за играчки от плат "Яна" - Handmade Nel

Този кош е с размери 40*40*40 см. Направен е от памучни платове и два слоя вата, което позволява пране. Две по две страните са в различни цветови комбинации, за да създава разнообразие. 

Кош за играчки от плат "Яна" - Handmade Nel

Кошът е персонализиран – името Яна и апликациите са по желание на клиент. Елементите са изразяни на ръка от филц и след това зашити на машина. 

Кош за играчки от плат "Яна" - Handmade Nel

Този кош е с две дръжки, които позволяват да се ползва и като чанта за обемни, но предимно леки неща. Вътрешната подплата е съобразена с цветовете на лицевата част. Ватата е пришита към платовете и няма да се разтегля при пране.

Кош за играчки от плат "Яна" - Handmade Nel

Ако този кош за играчки ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и платовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 95 лв. (с капак) или 85 лв. (без капак).

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply