Кош за играчки от плат “Ива”

“Здравей Нели! Както говорихме днес по телефона, бих искала да поръчам кош за играчки от плат, за бебе ИВА на което ще ходя на погача следващата седмица. Тъй като както знаеш на погача орисниците пожелават различни неща на бебето, бих искала самият кош да е с пожелания, та се сетих за следното: Мъдрост, знания – бухалче, късмет – детелинка, щастие – слънце, фея кръстница..”

Кош за играчки от плат "Ива" - Handmade Nel

Този кош е с размери 40*40*40 см. Направен е от памучни платове и два слоя вата, което позволява пране. Две по две страните са в различни цветови комбинации, за да създава разнообразие. 

Кош за играчки от плат "Ива" - Handmade Nel

Кошът е персонализиран – името Ива и апликациите са по желание на клиент. Елементите са изразяни на ръка от филц, и след това зашити на машина. 

Кош за играчки от плат "Ива" - Handmade Nel

Кошът разполага с две дръжки, които го правят чудесна чанта за обемни, но леки предмети. Вътрешната подплата е съобразена с цветовете на лицевата част. Ватата е зашита за платовете и няма да се разтегля при пране.

Кош за играчки от плат "Ива" - Handmade Nel

Ако този кош за играчки ви харесва, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Цветовете и платовете са по желание. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 95 лв. (с капак) или 85 лв. (без капак).

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply