Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Влюбени в Лондон”

“Здравейте, бихте ли могли да изработите рисувани калъфки за възглавници за влюбени за 1-та годишнина от сватбата на наши близки? Те живеят в Англия, и двамата работят в Бентли, Никола е бивш баскетболист и обича да пие Джак Даниелс, Диди е бивша манекенка и има бухнала къдрава коса :)…” 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Влюбени в Лондон" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Влюбени в Лондон" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Влюбени в Лондон" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 65 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply