Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Влюбени пътешественици”

“Здравейте. Аз съм голям фен на работата Ви и отдавна ми се иска да си поръчам и аз нещо. Момента настъпи и много искам да изненадам половинката си. Рисуваните калъфки за възглавници за влюбени са много подходящи. И понеже исках да е нещо свързано с нас… Мисля, че от всичко, което сме преживяли и създали досега, най-много ни свързва любовта към пътуването. И ни описва. Пътуването не е това, което ни разделя, то е това, което ни свързва. И не свършва дотам, защото дори когато сме заедно ние мислим за нови пътешествия. Вдъхновени, споделени, мечтани…”

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Влюбени пътешественици" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Влюбени пътешественици" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Влюбени пътешественици" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 70 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply