Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Пътища и кино”

“Здравейте, Нел! Вчера случайно видях едно момиче да носи торбичка с красиво бебешко одеяло подаващо се примамливо отвътре и я заговорих, за да разбера от къде се в сдобила с това красиво нещо. Разгледах творенията Ви, невероятни са! Пиша Ви, за да ми помогнете 🙂 искам да подаря рисувани калъфки за възглавници за влюбени на една двойка. Оставям се във Вашите ръце…”

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Пътища и кино" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см.

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Пътища и кино" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Пътища и кино" - Handmade Nel

Тези калъфки са специлно изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 65 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply