Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Пътуващи”

“Здравей! Може ли да поръчам едни рисувани калъфки за възглавници за влюбени, но срока за тях пък е малък? Ами иска ми се на едната да е момчето подпрян на кола и да праща сърчица на момичето подпряна на втората кола. Трябва да ги има колите форд и мерцедес. Иска ми се да има и нещо, че пътуват често…” 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Пътуващи" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см.

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Пътуващи" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява почистване в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Пътуващи" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 65 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply