Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Новородено”

Появата на нов човек на този свят е повод за празник в семейството, но и сред приятелите им. Този комплект рисувани калъфки за възглавници за влюбени, за новородено е поръчка за младо семейство и тяхната чакана третинка от вярна приателка. Специално за тях се направи нова картинка на повито бебе. Така изглежда този комплект от три допълващи се калъфки. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Новородено" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Новородено" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Новородено" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 105 лв. (за 3 броя).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply