Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “На парад и палатка”

“Здравей, Нели! Преди 6 години поръчах един кош за играчки за голямата ми дъщеря Теди, който и до сега използваме активно вече с малката ни дъщеря, и не е мръднал. Сега ти пиша, защото бих искала да направя подарък за моя мъж с персонализирани рисувани калъфки за възглавници за влюбени. Съпругът ми е фен на ретро автомобилите и има един стар Москвич, който много си пази и ходи по ретро паради с него и голямата ни дъщеря. И двамата обичаме да ходим на палатки, каравани, но покрай децата зарязахме временно тези почивки…”

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "На парад и палатка" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "На парад и палатка" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "На парад и палатка" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 65 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply