Рисувани калъфки за възглавници за влюбени “Летящи от любов”

“Здравей отново, Нели! Горд собственик съм на калъф за електронна книга, а сега искам да зарадвам сестра си и съпругът й с рисувани калъфки за възглавници за влюбени. Та, те много обичат да пътуват, ако можем да измислим някаква пътешественическа тема, ще е супер. Любимите им места са Amalfi, Rome, Paris, Milano, Kenya, Лакатник, Перущица, Созопол, Лозенец. В очакване съм на твоята идея…”

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Летящи от любов" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Летящи от любов" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Рисувани калъфки за възглавници за влюбени "Летящи от любов" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на handnel@gmail.com. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 70 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply