Калъфки за възглавници за влюбени „Сладки сънища“

„Искам да ти поръчам да направиш калъфки за възглавници за наши приятели, които имат годишнина от сватбата и искаме да им направим подарък. Преди месец и половина им се роди и дъщеричка – Ана-Мария. Чудя се дали можеш да направиш към двете големи калъфки и една малка (между тях) за бебето, и да са тематично свързани?“ 

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см. 

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя безопасна текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на [email protected]. Специално за вас ще бъде разработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 50 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply