Калъфки за възглавници за влюбени „Боксьор и виетнамка“

Здравейте. Намерих вашият сайт и много ми харесаха ръчно-изработените калъфки за младоженци. Наскоро близки мои приятели се венчаха, затова бих искал да им направя по-специален подарък. Ако има как да се покаже също, че тя има виетнамски корен ще бъде още по-забавно…“ 

Калъфки за възглавници за влюбени "Боксьор и виетнамка" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см.

Калъфки за възглавници за влюбени "Боксьор и виетнамка" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Калъфки за възглавници за влюбени "Боксьор и виетнамка" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на [email protected]. Специално за вас ще бъде разбработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 50 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply