Калъфки за възглавници за влюбени „Трактор с любов“

„Здравей, Нели! Моите приятели Иво и Ели имат годишнина от сватбата, която била памучна. В тази връзка искам да поръчам бели калъфки за възглавници от памучен плат, стандартен размер. Аз нямам ясна концепция как да изглеждат рисунките, но имам пълно доверие на твоето въображение…“

Калъфки за възглавници за влюбени "Трактор с любов" - Handmade Nel

Калъфките са изработени от мек и качествен памучен плат тип Ранфорс. Направени са за стандартен размер възглавници 50*70 см.

Калъфки за възглавници за влюбени "Трактор с любов" - Handmade Nel

Рисунките са правени на ръка с 2 слоя текстилна боя, която е топлинно фиксирана. Това позволява пране в пералня на 30 градуса, без силно избелващи препарати. С времето боята бавно ще избледнява. 

Калъфки за възглавници за влюбени "Трактор с любов" - Handmade Nel

Тези калъфки са специално изработени по поръчка на клиент. Ако ви харесват, изпратете поръчка на [email protected]. Специално за вас ще бъде разбработена нова идея. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 50 лв. (комплект).

© Всички изображения в този сайт са изключителна интелектуална собственост на Handmade Nel и са обект на закрила по Закона за авторското право и сродните му права, като те не могат да бъдат използвани по какъвто и да било начин от трети лица с търговска или друга цел. В случай на установено нарушение се предприемат незабавни законови действия, на основание на ЗАПСП.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply