Метър за дете „Iva“

„Привет Нели! Ето и една поръчка, която ми трябва да е готова до петък, защото ще пътува директно за Щатите. Един детски метър – за момиче IVA, темата нека да е еднорог…“

Метър за дете "Iva" - Handmade Nel

Размер: около 25*125 см. За този метър са използвани: тъмен деним, цветни памучни платове, филц и сатенени панделки. Тъмната основа помага да изпъкнат цветните платове. В горната част на този метър има приказна глава на еднорог, апликацията е изработена от филц и цветни пайети. 

Метър за дете "Iva" - Handmade Nel

Цифрите на този метър са нарисувани върху жълти звездички от памучен плат. Използвах по-приказен шрифт, за да подхожда на темата. Темата е еднорози, затова около буквите и дъгата има апликиране малки еднорози.

Метър за дете "Iva" - Handmade Nel

За допълнително блясък има цветни пайети в различни форми. Всяка буква е стъпила на облаче и има декорация от сатенена панделка.

Метър за дете "Iva" - Handmade Nel

Метърът е изработен от материали, които позволяват пране на ръка. И след това внимателно гладене през кърпа. Този метър е широк около 25 см, което го прави подходящ аксесоар за закачане на врата, комин, колона или друго място. 

Метър за дете "Iva" - Handmade Nel

Ако този метър ви харесва, изпратете поръчка на [email protected] Темата и цветовете са по избор. Срок за изработка: 2 дни. Цена: 60 лв.

Повече информация относно цени и срокове за доставка тук.

Leave a Reply